Streaming

BlueSound_Node_2

BlueSound Node II

Direct leverbaar

• Stream je muziek naar welk stereo-systeem dan ook.
Mac OS X, Windows, TIDAL, Spotify en meer!
• Beschikking tot elk digitaal radio-station.
• Zeer gemakkelijk te installeren evenals uit te breiden. 

€ 549,00
BlueSound_Node

BlueSound Node

Direct leverbaar

Uit de ruime ontwerp-koker van NAD, komt deze ultieme HD netwerkspeler. Verbind hem draadloos óf bedraad met je netwerk en spelen maar !! HD muziek in al je ruimtes, op welk apparaat dan ook. Spotify Connect en Tidal geïntegreerd, wat wil je nog meer


€ 449,00
Denon-DNP-720AE

Denon DNP-720AE

Direct leverbaar

Een mooi apparaat voor de online muziekliefhebber, de Denon DNP-720AE netwerkspeler/ en FM tuner geeft toegang tot netwerk audio vanuit elke kamer in je huis. Met geintegreerde AirPlay functie een ideale partner voor al je iOS apparaten! 

€ 499,00
Bluesound_Powernode

BlueSound Powernode

Direct leverbaar

NAD's  DirectDigital™ versterker-technologie.
• Luister naar het verliesvrije FLAC formaat, WAV, MP3 en alle andere standaard muziekbestanden.
Ethernet ingang, USB, stereo luidsprekeruitgangen, RCA subwoofer uitgang.

€ 699,00
Simple-Audio-roomplayer-versterker

Simple Audio roomplayer +amp

Direct leverbaar

Als voormalig medewerkers van LINN, weten deze jongens wel 'van wanten'. Met de ontwikkeling van deze roomplayer+amp haal je een hoge resolutie netwerkspeler en versterker in huis! Muzikaal dier dit.

€ 849,00
Nad-D7050

Nad D7050

Direct leverbaar

Dit apparaat is echt helemaal geweldig!! Aanmelden in je netwerk, iTunes of IOS aan en kláár... en spelen maar! Spotify Connect er ook nog op, App om makkelijk te bedienen, lekkere vormgeving erbij, t'is wat  :))

€ 999,00
Linn-Kiko-DSM

Linn Kiko DSM

Direct leverbaar

Wie had dit ooit gedacht; stereo netwerkversterker en luidsprekers compleet als set, maar dan van LINN !! Deze Schotten zijn de absolute netwerk specialisten en pioniers, en dan ook nog zo'n mooie set samenstellen.. tjonge jonge !!

€ 3.280,00
Linn-Majik-DSM

Linn Majik DSM

Direct leverbaar

Wat je ook aansluit of afspeelt, het klinkt allemaal beter! Nogal een uitspraak, maar ik moet hem toch onderschrijven. LINN heeft met de Majik DSM één van de mooiste netwerkversterkers in huis, die je maar kunt bedenken. 

€ 3.170,00
Linn-Akurate-DSM

Linn Akurate DSM

Direct leverbaar

Met LINN zit je bij de absolute top. De mechanica van audio apparatuur wordt volledig beheerst. Alles moet en zal perfect zijn; het is hun mantra. Eén persoon bouwt één volledig product. Akurate DSM tilt alles naar het hoogste nivo.

€ 7.670,00
Bekijk de desktop versie