Webshop

Audioquest - DragonFly Black

De AudioQuest DragonFly Black lijkt met zijn matzwarte metalen behuizing op de AudioQuest DragonFly 1.2 en is uiterlijk alleen herkenbaar aan zijn vergulde USB aansluiting. Van binnen is hij echter compleet anders. Het allerbelangrijkste verschil is dat de nieuwe ESS 9010 32bit da-converter zó weinig stroom gebruikt dat je de AudioQuest DragonFly Black rechtstreeks op een draagbaar apparaat kunt aansluiten, zelfs zónder dat de accu daar veel zwaarder door belast wordt. En dat opent een enorme wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Voor Apple producten heb je de Lightning to USB Camera Adapter nodig en voor Android-apparaten de USB OTG Adapter. Het uitgangsvermogen van de AudioQuest DragonFly Black is hoog genoeg om 'grote' hoofdtelefoon als AudioQuest’s eigen NightHawk écht muziek te laten maken. 

Een andere bijzondere nieuwe functie is dat de DragonFly Black geschikt is voor updates van de firmware. Dat betekent dat je hem, als AudioQuest met een verbeterde versie van de software komt, via je computer gratis kunt updaten waardoor je hem niet meer fysiek hoeft te vervangen om een nieuw apparaat te krijgen. Dat is niet alleen heel duurzaam, maar ook gewoon geweldig!

€ 99,00incl. BTW (21.00%)
Direct leverbaar
Mijn winkelmandje

0 product(en)